pexels-secret-garden-2879823.jpg

PAKETPRIS

Eller

SKRÄDDARSYTT

NYINFLYTT

Och du vill ha allting fixat innan

Inför en flytt är det mycket som ska klaffa och ambitionerna för nya hemmet är skyhöga. Ofta fastnar vi i alla andra detaljer som bara måste fixas, då blir lätt inredningen i det nya hemmet lite sekundärt och får bli "ett senare problem". Men visst vore det skönt om planeringen och de stora nyinköpen kan fixas innan flytten, så att det blir rätt från början.

 

Du skapar dig en vision över ditt nya boende och jag ser till att den blir verklighet. Du får ett komplett inredningsförslag utifrån dina önskemål och budget.Hör gärna av dig ett par månader innan flytt så är allt klart innan flyttdagen. Du får:

  • Gratis konsultationssamtal där vi går igenom visionen, budget m.m. för nya bostadens inredning.

  • Bilder, skisser, inköpslista och instruktioner.

  • Moodboard som vägleder nu och för kommande nyinköp på egen hand.

2 000 kronor per rum i nya bostaden

0762e768-0516-452c-9f5e-c9e0459a70c9.jpg

DISTANS HOMESTYLING

Info¨r fo¨rsa¨ljning

Inför en försäljning är lockande bilder ofta avgörande för att få bättre betalt för din bostad. Homestyling är därför alltid att rekommendera. Ofta behövs dock inte en total homestyling där jobbet görs åt dig. Med rätt tips och råd kan man lyckas väldigt bra på egen hand. 

Med ett gratis konsultationssamtal kan vi gå igenom hur liten eller stor insats som krävs i din bostad för att optimera den inför försäljning. Om det krävs en större insats kommer jag rekommendera en homestyling firma som kan komma hem till dig och fixa stylingen. Men ofta kan man fixa själv när man får rätt vägledning om vad som behöver fixas i just din bostad. Du får:

  • Gratis konsultationssamtal. Jag tar bara uppdrag som är lämpliga för distans styling. Du kan alltså lita på att resultatet blir bra.

  • Bilder, skisser & instruktioner på ändringar.

1 500 kronor per rum

thomas-millot-M3kIBW4_yoo-unsplash.jpg

HELHETEN

thomas-millot-M3kIBW4_yoo-unsplash_edite

Detta paket passar dig som känner att du trivs med ditt boende och när grunden i inredningen funkar bra, men att du inte nått hela vägen fram. Vi gör en överskådlig genomgång av hemmets helhet och ger rekommendationer på ändringar. Om du vill att varje rum ska ses över från grunden rekommenderar jag tjänsten "ett rum".

 

Ändringarna kan vara gälla möblering, funktion, belysning och dekoration. Med detta paket knyts ditt hem samman till en helhet i stil, färger och känsla.

Pris från 899 kronor per rum

Alla Rum knyts ihop till en helhet

anwar-hakim-EAqkDxVmp3g-unsplash.jpg

ETT RUM

Varje rum ses o¨ver i grunden

När du har ett eller flera rum som behöver bättre möblering, funktion, ljussättning, dekoration och mysfaktor. Alla aspekter ses över i rummet. Här får du ett komplett inredningsförslag utifrån dina önskemål och budget. Du får:

  • Inköpslista med instruktioner om hur inredningen sätts ihop.

  • Moodboard som vägledning i färger, stil och känsla. Toppen att ha i mobilen för när du vill uppdatera inredningen med nyinköp.

1 500 kronor per rum

nico-I4MhWjuf5Xk-unsplash (1).jpg

SKRÄDDARSYTT

Du bestämmer vad du behöver hjälp med. Jag kan hjälpa till med stort som smått. Ska du rita ett nytt kök, flytta, sugen på förändring eller bara vill ha en sista touch på inredningen. Jag kan hjälpa dig med idéer, planering, moodboards och inköpslistor.

 

Fyll i kontaktformuläret och beskriv kort vad du vill ha hjälp med så återkommer jag till dig för ett gratis konsultationssamtal. Därefter får du en offert.

Pris enligt offert.

ONLINE KONSULTATION STEG FÖR STEG

mads-schmidt-rasmussen-6YmzwamGzCg-unspl

1

Ide' & inspo

Fundera på vilka rum eller vad du vill förbättra. Om du känner dig minsta osäker, fyll i kontaktformuläret för ett gratis konsultationssamtal.

+

Vilken stil vill ni ha?

Hitta 3-5 inspirationsbilder.

2

Filma / Fota

Fota & filma aktuella rum i 360°

+

Bestäm budget

3

Kontakt

Inredaren kontaktar

dig inom kort

för att stämma av

din vision för ditt hem.

Konsultationssamtalet

är självklart gratis!

4

Inredning

Inredaren tar fram ett inredningsförslag enligt dina önskemål. Du får alltid en komplett inköpslista med bilder samt ritning och information hur inredningen är tänkt att sättas ihop.

Du får också en moodboard på inredningen som kommer hjälpa dig nu och flera år framöver för att hålla den röda tråden i inredningen

Med en väl planerad inredning

fungerar vardagen så mycket bättre. Med dynamisk inredning anpassar

du rummet efter aktivitet.

Tänk dig en enkel vardag i ett trivsamt

instagramvänligt hem som passar dig. 

Med din vision och önskemål tar jag fram ett komplett inredningsförslag som passar din ambitionsnivå. 

Och medan jag tar fram förslaget kan du göra roligare saker.

nico-I4MhWjuf5Xk-unsplash (1).jpg

En

 enklare

&  

vackrare 

vardag  

Oavsett om du är galet inredningsintresserad eller helst håller dig på behörigt avstånd från minimalistiska välretuscherade glossiga inredningsmagasin så kan en inredare vara till stor hjälp. Ofta kan det det vara klurigt att veta hur och var man bäst spenderar sina pengar. Här kan en inredare se till att maximera de grejer du redan har och komplettera för att skapa ditt drömhem, precis så instagramvänligt som du vill!

 

Koppla av medan den tråkiga delen av jobbet görs åt dig!

Jag hjälper dig att se över ditt hem och bygga upp det från grunden. Det betyder verkligen inte att du måste köpa allt nytt. Istället ser jag över hur väl ditt hem fungerar för dig idag och förbättrar inredningen där det behövs. Det kanske snarare är en ommöblering och saker som ska bort än att massa nytt ska köpas in. Det är kanske färgerna eller belysningen i ditt hem som behöver uppdateras.

Tillsammans med en inredare blir det rätt från början och du slipper göra kostsamma misstag och ödsla värdefull energi och tid. Ofta kan man göra väldigt mycket med små medel bara man vet vart man ska fokusera. 

Design by Waljehorn

  • instagram